|Thursday, July 25, 2024
You are here: Home » Operativno upravljanje hotelima

Operativno upravljanje hotelima

Upravljanje hotelom je vrlo specifičan i kompleksan posao. Za uspješno upravljanje hotelom nije dovoljna samo poduzetnička ideja i želja, već zahtjeva i mnogo menadžerskih i poslovnih znanja i vještina iz područja: hotelskog poslovanja i turizma, poduzetništva, menadžmenta prodaje i i ostalih hotelskih odjela, marketinga u turizmu te poslovnog komuniciranja.

CMT nudi poslovno upravljanje turističkim objektima u svrhu unapređenja poslovanja, podizanja kvalitete usluge, kontrole troškova s ciljem podizanja dugoročne vrijednosti objekta i poslovanja.

CMThotels

Kome je poslovno upravljanje namjenjeno?

Ukoliko ste vlasnik većeg ili manjeg turističkog objekta i želite poboljšati poslovanje s ciljem stvaranja dobiti ili s ciljem pripreme objekta za prodaju obratite nam se s punim povjerenjem. Ukoliko posjedujete objekte (hotele, ville, apartmane) kojima treba uhodavanje posla, postavljanje standardnih operativnih procedura i otvaranje novih tržišta naše poslovno upravljanje objektima je pravo rješenje za Vas.

Ova usluga je namijenjena i bankama koje u portfelju raspolažu s turističkim objektima.

 

Način rada

Operativno upravljanje putem menadžment ugovora ili u obliku najma na određeni period. Svaki objekt u turizmu ima svoje specifičnosti i za svaki objekt se primjenjuju sustavna i moderna rješenja za unapređenje poslovanja. 

Cilj upravljanja

Uspostavljanje poslovanja i standarda za održivo poslovanje hotela po tržišnim načelima. Naš je cilj da svaki projekt bude samoodrživ u poslovnom i financijskom smislu. Otvaranje novih tržišta, povećanje obima poslovanja, povećanje vrijednosti firme, povećanje cash-flowa te priprema objekta za prodaju su ciljevi kojima se vodi svaki projekt CMT-a.